Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PERHE CROAKER

Perheen tarina

Herra ja rouva Croaker ovat onnellisia siitä, että Katie ja Thomas vihitään juuri Gardenville Kirkossa (joka oli ennen höyrysiliytsrauta). Häät on jouduttu jo kerran aikaisemmin peruuttamaan, koska lampi, jossa he aikaisemmin asuivat, saastui öljypäästöstä ja sammakot joutuivat etsimään uuden kodin. Perhe on kutsunut kaikki Teeny Weeny perheet hääjuhliin Grand Hotelliin. Herra Tooter ottaa valokuvia, Lizzie ja Tibby ovat morsiusneitoja ja Paddy Nibble on sulhaspoika. Tule mukaan juhlimaan!

Katie

Jännittää todella paljon tulevia häitä! Kaikki heidän Teeny Weeny ystävänsä tulevat juhliin. Toivottavasti aurinko paistaa!

Thomas

Katien tuleva aviomies. Thomas odottaa myös tulevaa hääpäivää, mutta hänellä on ollut myös kiire etsiä kotia, mihin hän ja katie voisivat asettua asumaan.

Rouva Croaker

Äidillä on ollut kiire Katien häiden järjestelyissä. Hän on kiitollinen kaikesta avusta, jota hän on saanut Teeny Weeny ystäviltään.

Herra Croaker

Tunnettu "kamalasta" laulun äänestään. Mutta sillä ei ole väliä, sillä hänen laulunsa saa kaikki nauramaan häissä!

Ribby puuttuu...

Sammakko kolmoset

1. Ribby
2. Robbie
3. Rocky

Lizzie

Lizzie & Tibby ovat morsiusneitoja häissä, missä Nibble on sulhaspoikana. He kaikki ovat kovin suloisia uusissa vaatteissaan, jotka Waddlen perhe on heille ommellut.

Tibby

Lizzie & Tibby ovat morsiusneitoja häissä, missä Nibble on sulhaspoikana. He kaikki ovat kovin suloisia uusissa vaatteissaan, jotka Waddlen perhe on heille ommellut.


Paddy Nibble

Paddy on häiden sulhaspoika. Hän on Lizzien ja Tibbyn paras ystävä ja tuskin malttaa odottaa kaikkia niitä herkkuja, joita häissä saa syödä kyllikseen.

shampanjapullo
viinilasi x2
hääkakku x2

korurasia

kakkulapio

silinterihattu

Thomaksen hattukukkakimppu x3

Katien, Lizzien ja Tibbyn  hääkimput

©2019 Teeny Weeny Families - suntuubi.com